Club zone

Clubturnpak

Ben je als turnvereniging op zoek naar een nieuw clubturnpak, dan kan je hiervoor bij ons terecht.

Kies een turnpak uit 1 van de collecties of personaliseer je turnpak volledig naar jullie wensen & behoeften – wij helpen jullie graag hierbij.  

Bij de keuze van een nieuw turnpak, bieden wij aan turnverenigingen de mogelijkheid om voorafgaand pasmaten te bekomen; Op die manier kan elke individuele gymnast vooraf passen, zodat de maat meteen goed is. Bovendien bieden wij aan de turnverenigingen het haarlint gratis aan en geniet de turnvereniging een clubkorting op de bestelling.  

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek bij jullie op info@best-performance.com

Clubtrainingspak

Wij bieden aan turnverenigingentrainingspakken aan van het topmerk Adidas. Je kan met Miteam van Adidas jullie trainingspak volledig personaliseren met keuze uit 18 kleuren.

Miteam van Adidas

Met Miteam van Adidas bestaat nu ook de mogelijkheid om de trainingspakken te personaliseren : er zijn 18 kleuren beschikbaar, en je kan zelf kiezen in welke kleur je het trainingspak samenstelt : niet enkel de basiskleuren maar je kan ook de kol, de 3 adidasstrepen, het adidaslogo, etc. aanpassen aan je clubkleur.

Bij het plaatsen van een bestelling van miteam, ben je verplicht tot een minimumafname van 5 stuks per model, ongeacht de maat per model. Bijvoorbeeld : kindermaten - broek (= model) : je beslist om 2 maatjes 140, 1 maat 152 en 2 maatjes 164 te bestellen (of meer per maat, maar minimum 5 stuks).

Je bent niet verplicht om het volledige trainingspak te bestellen, je kan er dus voor opteren om enkel de vesten (of broeken of..)  te personaliseren.

Wij bieden aan turnverenigingen de mogelijkheid om voorafgaand, pasmaten te bekomen. Op die manier kan elke individuele gymnast en/of trainer vooraf passen, zodat de maat meteen goed is. Tenslotte geniet de turnvereniging een clubkorting op de bestelling van de trainingspakken.   

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bedrukking

Wensen jullie graag jullie trainingspak of t-shirts te bedrukking met jullie clublogo of sponsor? Dan kunnen wij dit ook voor jullie doen. Bezorg ons jullie logo (en gewenste grootte), en bij bezorgen jullie een offerte.