Dina Sport

Mocht u ons nog niet kennen, mogen wij ons dan even voorstellen? 

Dinasport is gespecialiseerd in het verdelen van diverse topmerken in de sportbranche. Onze producten vinden hun weg in sport- en fietswinkels overheen de Benelux. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we wat er belangrijk is in de sport- en fietsbranche

Topmerken met topproducten  

Als u kiest voor één van onze merken, kiest u gegarandeerd voor het hoogste kwaliteitsniveau. Want wie echt voor een sport gaat, kiest ook alleen maar het beste. Wij verdelen merken waar we 200% achter staan want hun producten zijn innovatief en kwalitatief hoogstaand

Partner voor lange termijn 

Met veel van onze klanten werken wij reeds meer dan 15 jaar samen. Ons objectief is een partner te zijn voor de sport- en fietswinkel. Die lange termijn visie bepaalt de manier waarmee wij met onze klanten omgaan en ons product gamma samenstellen. Zo bieden wij bijv. met fietshelmen, sportvoeding, trainers, fietsschoenen en fietskledij een uitstekend gamma voor de betere fietswinkel. Ook voor de sportwinkel hebben we een duidelijk aanbod betreffend zwemmen, voetbal, basketbal, triatlon, enz.

Best Performance

Best Performance is dé turnspecialist voor gymnasten, turnverenigingen en turnfederaties en sinds meer dan 25 jaar actief in de gymnastiekwereld.

In onze turnwinkels bieden wij een ruim gamma aan van turnkledij van topmerken zoals Adidas Gymnastics, Alpha Factor, Ervy, Dreamlight, en GK. Je kan bij ons dus turnpakjes kopen van verschillende merken, in de turnwinkel of online. 

Je kan bij ons ook terecht voor trainingspakken van het merk Adidas en turnmateriaal zoals handleertjes, turnpantoffels, polsbeschermers, etc. van merken zoals Reissport, Adidas en IWA. Verder bestaat ons gamma ook uit ritmische tuigen en accessoires van Pastorelli en Sasaki, en kan je een ruim assortiment van allerlei turnaccessoires terugvinden zoals o.m. t-shirts, topjes, haarlinten, rugzakjes, tasjes voor handleertjes, sleutelhangers,..   

Wij zijn actief in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Je kan ons altijd bezoeken in onze 2 turnwinkels in België of je turnpakje gewoon online kopen in onze webshop.

Turnverenigingen

Ben je als turnvereniging op zoek naar een nieuw turnpak of trainingspak? Contacteer ons vrijblijvend op info@best-performance.com, en wij komen graag naar jullie toe om de verschillende collecties en mogelijkheden naar stof, prijs, model, etc. te bekijken. Bezoek de Club Zone voor meer informatie.

Veel Voor De Fiets

Bij Veel Voor De Fiets kunt u terecht voor alle nodige fietsuitrusting die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een fietshelm, fietsschoenen of zelfs een vintage wielerstruitje, ons uitgebreide assortiment heeft het allemaal te bieden.

Wat Veel Voor De Fiets echt onderscheidt, is ons ruime aanbod aan vintage fietstruitjes en accessoires. We zijn er trots op dat we een paradijs zijn voor fietsliefhebbers. Of u nu een fervente fietser bent of gewoonweg een passie heeft voor fietsen, bij ons zult u zeker iets vinden dat uw hart sneller doet kloppen.

In onze winkel vindt u niet alleen functionele en hoogwaardige fietsuitrusting, maar ook unieke stukken die de geschiedenis van het wielrennen ademen. Onze collectie vintage fietstruitjes is zorgvuldig samengesteld en omvat verschillende stijlen en designs uit verschillende tijdperken. Of u nu op zoek bent naar een klassiek exemplaar of een zeldzame vondst, wij hebben het voor u.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze delen graag hun kennis en passie voor fietsen, zodat u met vertrouwen de weg op kunt gaan met de perfecte uitrusting die bij u past.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige fietsuitrusting en een uitgebreide collectie vintage fietstruitjes en accessoires, zoek dan niet verder dan Veel Voor De Fiets. We zijn er om aan al uw fietsbehoeften te voldoen en uw passie voor fietsen te versterken. Bezoek onze winkel en ontdek het zelf!

Central Sport

Central Sport is een handelsnaam van Dina Sport.