Geen evenementen gevonden.

Een Best Performance stand op uw event? 

Bent u op zoek naar een unieke en opvallende toevoeging aan uw evenement of club inschrijvingen? Heeft u interesse om een van onze merken met een stand uit te nodigen? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Of het nu gaat om een beurs, inschrijvingsdagen, wedstrijd of een exclusieve clubavond, een Best Performance stand kan aangepast worden aan uw specifieke wensen en behoeften. Met onze ervaring en groot aanbod, kunnen we u helpen om een onvergetelijke en succesvolle ervaring te creëren. 

Bij ons is er heel wat mogelijk! We staan open voor samenwerkingen op maat, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. 

Stand

Onze stands zijn volledig uitgerust met al het benodigde materiaal om onze producten op een professionele en aantrekkelijke manier uit te stallen. Of het nu gaat om productdisplays, schappen, presentatiemateriaal of visuele elementen, wij zorgen ervoor dat onze stands een visueel aantrekkelijke en overtuigende presentatie bieden.

Daarnaast begrijpen we het belang van een soepele en gemakkelijke betalingservaring voor uw bezoekers. Daarom bieden we de mogelijkheid om betalingen op afstand mogelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld via mobiele betaaloplossingen of online betalingsplatforms.

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers bemenst de stands en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Ze zijn goed getraind en hebben uitgebreide kennis van onze merken en producten. Ze staan klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en uw bezoekers te helpen bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Koopjesbak 

Turnverenigingen hebben de mogelijkheid om bij ons een koopjesbak aan te vragen.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om naar één van onze winkels te komen, of nieuwe gymnasten een turnpak aan een scherpe prijs aan te bieden,  bieden wij aan turnverenigingen onze koopjesbak aan. In deze box zitten een 50-tal turnpakjes zonder mouwen voor € 30/stuk en/of €50/stuk.

Wij hebben ook koopjes voor jongens van € 20/stuk (singlet) en lange mouwen € 49/stuk of €75/stuk – je kan deze ook vragen om toe te voegen aan de koopjesbak.

Wij leveren de koopjesbak gratis bij u af, u mag de bak vervolgens 10 dagen bijhouden om de pakjes te verkopen en bij het terugbrengen of afleveren rekent u de verkochte turnpakjes af. Op het verkochte bedrag ontvangt de club een commissie van 10% in de vorm van een waardebon. De koopjesbak biedt met andere woorden voordeel voor zowel uw gymnasten als de club!

Dit unieke aanbod is enkel geldig voor clubs.

Interesse? Neem gerust contact met ons via info@best-performance.com op voor verdere afspraken.

Wenst u de koopjesbak langer dan 10 dagen bij te houden : gelieve tijdig per mail aan te vragen of dit mogelijk is – afhankelijk van de vraag, kunnen wij de koopjesbak al dan niet langer ter beschikking laten van de turnvereniging.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze event mogelijkheden en hoe we uw club kunnen helpen een geweldig event te realiseren.